My Book

Enciklopedija u slikama

19,50 KM
Detaljnije
Damir Sehanovic

Esencijalni diskursi Damira Sehanovica

19,90 KM
Detaljnije
Stylos

Kategorija: beletristika Autor: Karidad Fere Izdavač: Stylos Art Pismo: latinica Strana: 342 Format: 21 cm Balerina predodređena da uspe.Muzičar koji pokušava da pobegne od prošlosti. Leto koje dele...i trenutak u kome je sve krenulo naopako. Prilika da se igrom iskaže kroz karakter čuvene plesačice ispostaviće se kao suviše primamljiva da bi je Soledad propustila... baš kao i priliku da provede više vremena sa Džonatanom, koji ju je zaintrigirao više nego ijedan mladić pre njega.

21,05 KM
Detaljnije
Stylos

Kategorija: poezija Autor: Miroslav Antić Izdavač: Stylos Art Pismo: ćirilica Povez: meki Strana: 159 Format: 14×20 Opis Hodajući na rukama – jedna od Antićevih zbirki koja je u podnaslovu označena kao eseji ili bajke , gde se pesnik igra rečima i pesničkim oblicima, stilskim figurama i rimama. Poezija je ono što nas ispunjava kada se preispitujemo. Ali da bismo spoznali sebe, ponekad je važno posmatrati svet iz drugačije perspektive. Šta ako počnemo da hodamo na rukama? Tako ćemo nositi planetu. Reči su iskraćale. Iznošene. I krpljene. Mereno od pre vremena i mnogo posle vremena, ostaje samo smisao kao čudo svih čuđenja.

12,89 KM
Detaljnije
Stylos

Kategorija: klasici Autor: Perl Bak Izdavač: Stylos Art Pismo: latinica Povez: meki Strana: 317 Format: 14,5x20,5 Prvi deo trilogije o dugoj i uzbudljivoj epopeji koja je započela krajnjom bedom i bolnim rastankom od ogništa a završila se pogubnim iskušenjima prepunog, bogatog doma.

15,96 KM
Detaljnije
Stylos

Kategorija: klasici Autor: Perl Bak Izdavač: Stylos Art Pismo: latinica Povez: mek Strana: 374 Format: 14 x 20,5 cm Treći deo trilogije o dugoj i uzbudljivoj epopeji koja je započela krajnjom bedom i bolnim rastankom od ogništa a završila se pogubnim iskušenjima prepunog, bogatog doma.

18,67 KM
Detaljnije
Stylos

Kategorija: beletristika Autor: Šerami D.Bandrik Izdavač: Stylos Art Pismo: latinica Povez: mek Strana: 409 Format: 21 cm Prostitutka Rašel budi se u gradskom parku u Arlu i zatiče neobičnog muškarca koji crta njeno telo... Tog trenutka stvorena naklonost vrlo brzo prerasta u ljubav - koja će se ubrzo naći pred teškim iskušenjima Van Gogovih napada ludila koji ga odvode u duševnu bolnicu. Može li njihova veza opstati? Može li Vinsent savladati svoje košmare i oženiti se njome? Sama Rašel, žena kojoj je Van Gog dao deo svog uha, pripoveda nam svoju životnu priču, satkanu od strasti i bezumlja...

21,91 KM
Detaljnije
Deveta dimenzija

Strana:230

14,04 KM
Detaljnije
Atlantik

Kategorija: Pozitivna psihologija, motivacija Autor: Željko Šmulja Izdavač: Atlantik Pismo: Latinica Strana: 164 Format: 13x19 Opis: Od motivacije do transformacije. Želja za promjenom i boljim životom. Iskustvo. Sve to u nekoliko riječi, opisuje knjigu „Balansero“, iza koje stoji Banjalučanin Željko Šmulja. "Balansero" oslobađa od strahova, prvenstveno od straha od promjene. Ova knjiga je dugoočekivani detonator izlječenja duha i tijela. "U svom "Balanseru" sam napisao da gdje god odete sa sobom nosite sebe. Ja sam neko ko uglavnom mladima predlaže da ako razmišljaju o odlasku iz zemlje to i urade. Neka pokušaju dok su još mladi. Neka pokušaju dok rane lakše zarastaju. Neka pokušaju ostvariti svoje snove. Neka pokušaju naći ono nešto što im ovde nedostaje. ALI Ne zaboravite da gdje god da ste i šta god da radite vi sebe nosite sa sobom. Taman da postanete i predsjednik Njemačke i popnete se na najviši tron Europe i na tom tronu ćete sjediti na svojoj guzici i misliti svojom glavom. Gdje god da ste - svoji ste." Željko Šmulja

20,00 KM
Detaljnije

<<   <   1 2   >   >>