Pitanja


Kako dobiti više informacija?

Za više informacija kako obaviti kupovinu i plaćanje na našem web shopu, pogledajte kratko uputstvo na linku Kako kupiti?
Ukoliko Vaše potrebe za informacijama nisu zadovoljene, možete kontaktirati naš korisnički servis na kratki broj 1371 (cijena poziva je kao lokalni poziv) ili putem e-mail-a kroz našu kontakt formu Pošalji.

Šta je plaćanje pouzećem?

Kod plaćanja pouzećem, naručene pošiljke plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača. Iznos koji će Vam dostavljač naplatiti dostavljen Vam je na narudžbenici proslijeđenoj mailom nakon uspješno obavljene kupovine.
Ukoliko ste kupovinu obavili putem broja telefona 1371, vrijednost Vaše narudžbe saopštiće Vam operater.

Koliko je potrebno vremena da mi se dostavi kupljeni artikl?

Naručene artikle možete očekivati u roku od dva do četiri radna dana.

Koliko košta dostava za robu kupljenu putem KupiNaKlik.ba?

Dostava je besplatna na teritoriji Bosne i Hercegovine, ukoliko je iznos računa za kupljenu robu na KupiNaklik.ba jednak ili veći od 20,00 KM.
Za sve narudžbe ispod navedenog iznosa dostava će se naplaćivati u fiksnom iznosu od 5,00 KM, što će biti prikazano na računu ispostavljenom od strane Prodavca prilikom preuzimanja Vaših artikala.

Da li mogu pošiljku otvoriti i pregledati, prije plaćanja pouzećem?

Da, sve pošiljke možete otvoriti I pregledati prije preuzimanja, kako bi se uvjerili da je isporučeni artikl ispravan i da odgovara onom kojeg ste kupili. Isto vrijedi i kada robu plaćate karticom.

Napravio sam jednu narudžbu a dobio sam dvije i više pošiljaka, zašto?

Budući da se sva roba ne skladišti centralizovano na jednom mjestu, moguće je da kupovinom više artikala dobijete dva ili više paketa u različito vrijeme.
Troškovi dostave za Vas su i dalje besplatni ukoliko je Vaš ukupan račun iznosio više od 20,00 KM.

Da li ću dobiti ovjeren račun i garanciju kod kupovine putem Interneta?

Da, za svu kupljenu robu dobićete račun, kao i popunjen i ovjeren garantni list za artikle koji podliježu garanciji.

Da li je moguće izvršiti povrat artikla?

Sve artikle je moguće vratiti u zakonski predviđenom roku. Više informacija možete naći na linku Opšti uslovi poslovanja i korištenja web shop-a KupiNaKlik.