4M

Budi kreativan. Pretvori obicne plocice u umetnicka dela. Prikaci magnete na zadnji deo i napravi kul magnete za frižider. Dimenzije pakovanja: 18cm x 22cm x 8cm

19,66 KM
Detaljnije
4M

Napravite svoje zvono uz pomoc ovog kreativnog seta. To je lep kuc´ni ukras. Slušajte prijatan zvuk i uživajte u trenutku mira. Dimenzije pakovanja: 22cm x 18cm x 5.5cm.

16,97 KM
Detaljnije
4M

Lansirajuca raketa set za celu porodicu. Sadrži brošuru sa detaljnim uputstvima za lansiranje i raketu koja leti do 50 stopa. Jedinstveni eksperimentalni set koji inspiriše mlade naucnike. Dimenzije: 17cm x 22cm x 6cm.

20,36 KM
Detaljnije
4M

Napravi kaleidoskop. Uz pomoc ovog seta napravi kaleidoskop od 25cm koji menja boje i oblike. Dimenzije: 17cm x 22cm x 6cm.

20,36 KM
Detaljnije
4M

Izvedite svoj carobni show! Zadivite svoje prijatelje i porodicu sa 12 magicnih trikova ukljucenih u ovaj komplet. Dimenzije: 17cm x 22cm x 6cm.

20,36 KM
Detaljnije
4M

Napravi svoj model Suncevog sistema. Sklopi i oboj i dodaj svetlece efekte. Kao da stvarno posmatraš svemir. Napravi i okaci sopstveni mobilni svetleci Solarni Sistem dimenzija: 42x42cm. Oboji ga bojom koja svetli i okaci na plafon svoje sobe i posmatraj kako svetli u mraku. Istraži galaksiju i pustite mašti na volju. Sadrži: 1 set kartonskih planeta Suncevog sistema, stisni i crtaj svetlecu boju, 1 set šablona za nanošenje svetlece boje, strukturu za kacenje sa zglobovima, šipke i konac, bonus grafiku za zid sa zabavnim cinjenicama o našem Suncevom sistemu i detaljno uputstvo. Dimenzije: 17cm x 22cm x 6cm.

20,36 KM
Detaljnije
4M

Napravi svoj naucni projekat! Sastavi,kreiraj,oboji i nauci zanimljive cinjenice o vulkanima! Napravite cvrst vulkan uz pomoc kalupa i gipsa. Obojite i ukrasite svoj vulkan sa lavom koja tece. Stavi sodu bikarbonu i malo sirceta u krater i postici ceš efekat neverovatne erupcije. Zanimljiv naucni projekat koji ujedno može biti i zanimljiv ukras za sobu. Erupcija se može izvesti više puta.Sadrži: vulkan kalup (2 dela), 2 paketa kvalitetnog maltera, trake u boji, cetku, alat za mešanje, zabavne graficke ploce za dekoraciju, vulkansku scenu, soda bikarbonu i detaljno uputstvo. (Sirce koje je potrebno za erupciju nije uklljuceno u pakovanje ) Dimenzije izgradenog vulkana su oko 9,5 cm. Dimenzije: 17cm x 22cm x 6cm

20,36 KM
Detaljnije

<<   <   1 2 3 4   >   >>