Kategorije

Filteri


Sortiraj po cijeni: Cijena                   
  
Sortiraj po nazivu: Naziv                 
  
Cijena od: do:   

Artikli sa popustom:                 
 
Proizvođač:     
Boja:     
4M

Edukativna igra - memorija. Sastoji od 32 kartice u boji. Idealna igra za putovanja, vaša djeca ce se zabaviti satima. Kartice su u obliku keksa.

12,64 KM
Detaljnije
MEGAPLAST

Djeca i saobraćaj je društvena igra za 2 do 4 igrača. Set se sastoji od stola za igranje, karata, dvije kocke, četiri plastična pješaka i četvoro plastičnih kola.

14,63 KM
Detaljnije
4 M

Napravite vlastite bukete cvijeća. Budite kreativni s ovim setom. Idealan kao rođendanski poklon ili kao kreativan rad u kišnim danima.

33,70 KM
Detaljnije
4 M

Prekrasan kreativni proizvod za djecu koja vole nauku i jednoroge. Napravite vlastiti terarij.

51,01 KM
Detaljnije
4 M

Komplet sadrži bijelu kristalnu smjesu, crvenu boju, kristalnu bazu od 5 cm, naljepnicu, vitrinu, žlicu za miješanje, zdjelu za miješanje, minijaturnog jednoroga i cvijeće za ukrašavanje.

31,82 KM
Detaljnije
4 M

Stvorite svoju vlastitu zemlju čuda jednoroga. Napravite 6 jednoroga magneta za frižider, 2 svjetlucava pijeska i hvatač sunca za kristale. Oživite jednoroge pomoću AR tehnologije.

48,20 KM
Detaljnije
4 M

Naslikajte vlastitu kasicu prasicu! Sjajna kreativna ideja za poklon i puno zabave, a na kraju dana uči ih i uštediti koji novčić!

23,63 KM
Detaljnije
4M

Pretvorite obicne papirne vrecice u slatke lutke. U setu je ukljucen sav materijal koji je potreban za izradu 5 lutki životinja za djecu. Dimenzije: 24cm x 22cm x 6cm.

25,62 KM
Detaljnije
4M

Zabavite se uz ovaj jednostavan ali nevjerovatan set trikova za citanje misli. Odaberite jedan od tri seta kartica za citanje misli vaših prijatelja i porodice. Svi dijelovi su izradeni od visokokvalitetnih materijala. U setu se nalazi uputstvo za korišcenje. Probudite vašu maštu i postanite mali psihijatri.

10,53 KM
Detaljnije

<<   <   1 2 3 4   >   >>