4M

Edukativna igra - memorija. Sastoji od 32 kartice u boji. Idealna igra za putovanja, vaša djeca ce se zabaviti satima. Kartice su u obliku keksa.

12,64 KM
Detaljnije
MEGAPLAST

Djeca i saobraćaj je društvena igra za 2 do 4 igrača. Set se sastoji od stola za igranje, karata, dvije kocke, četiri plastična pješaka i četvoro plastičnih kola.

14,63 KM
Detaljnije
4 M

Sa ovim kreativnim kompletom možete kreirati prekrasan set Origami cvjetnih lampica. Koristeći priloženi šareni papir, dodaćete umjetnički štih svjetlima na žicama sa prelijepim cvjetnim origami oblicima. Djeca mogu da prate data uputstva ili da puste svoje misli na slobodu uz jedinstvene, personalizovane dizajne. Kada završite, možete ih koristiti da svoju spavaću sobu pretvorite u prelepu zemlju snova. Sadržaj: Sadrži sijalice sa 10 LED dioda koje mijenjaju boju, 15 listova origami papira, ljepljivu traku i detaljna uputstva. Takođe je potrebno, ali nije uključeno: 2 k 1,5 V AA baterije i mali ukršteni odvijač. Starost: 5+ Budući dizajneri i umjetnici će voljeti da uče osnove praktičnih veština uz praktične i zanimljive, šarene zanate koji omogućavaju mladim umovima da razviju svoju kreativnost.

33,70 KM
Detaljnije
4 M

Provedite magično vreme sa svojim mališanima dok im pomažete da izgrade fantastičan svjetlucavi svijet jednoroga. Sjajan poklon za djecu koja vole jednoroge, ovaj set dolazi sa svime što je potrebno za kreiranje šarenih kristala, kao i figurica jednoroga i geometrijske kupole! Komplet uključuje uputstva koja se lako prate za pravljenje kristalne formule i vaši mališani će tada moći da gledaju kako magično raste! Kristal će biti središnji dio njihove mistične zemlje čuda koju mogu sa ponosom prikazati u svojoj spavaćoj sobi. Sadržaj: 2 figurice jednoroga, 1 naljepnica u boji, 2 bijela kristalna jedinjenja, 3 boje, 1 bijela smješa za sijanje, 1 posuda za miješanje & amp; kašika, providne čaše za uzgoj (1 velika, 1 srednja, 2 mala), 1 terarijumska posuda sa poklopcem, šabloni u obliku prstena i detaljna uputstva. Poboljšava razvoj dece u koordinaciji ruku i očiju, veštinama kreativnog razmišljanja, inženjerskim veštinama, veštinama konstrukcije, logičkom razmišljanju i još mnogo toga. Nije pogodno za decu mlađu od 10 godina. Za upotrebu pod nadzorom odraslih. Sadrži neke hemikalije koje predstavljaju opasnost po zdravlje. Ne dozvolite da hemikalije dođu u kontakt sa bilo kojim delom tela, posebno sa ustima i očima. Držite malu decu i životinje podalje od eksperimenata. Čuvati van domašaja dece mlađe od 10 godina.

51,01 KM
Detaljnije
4 M

Komplet sadrži bijelu kristalnu smjesu, crvenu boju, kristalnu bazu od 5 cm, naljepnicu, vitrinu, žlicu za miješanje, zdjelu za miješanje, minijaturnog jednoroga i cvijeće za ukrašavanje.

31,82 KM
Detaljnije
4 M

Stvorite svoju vlastitu zemlju čuda jednoroga. Napravite 6 jednoroga magneta za frižider, 2 svjetlucava pijeska i hvatač sunca za kristale. Oživite jednoroge pomoću AR tehnologije.

48,20 KM
Detaljnije
4 M

Obojite sopstvenu kasicu prasicu, samo dodajte malo mašte da biste kreirali sopstvenu kasicu prasicu! Odlična kreativna ideja za poklon za djecu i puno zabave, a na kraju dana uči ih i da uštede nekoliko novčića! Sadrži 1 kasicu prasicu od poliresina (veličine: 8cm x 8cm x 8cm), 6 posuda za farbanje u boji, četkicu, detaljna uputstva i list ideja. Za djecu od 3 godine i više.

23,63 KM
Detaljnije
4M

Pretvorite obične papirne kese u slatke ručne lutke. Komplet uključuje sve što vam je potrebno za kreiranje 5 lutkarskih životinja. Sadržaj: • 5 šablona za životinje • 5 papirnih kesa u boji • naljepnice • ljepilo • detaljna uputstva Dimenzije pakovanja: 24 x 21,5 x 6,5 cm Proizvod je namijenjen djeci starijoj od 4 godine.

25,62 KM
Detaljnije
4M

Zabavite se uz ovaj jednostavan ali nevjerovatan set trikova za citanje misli. Odaberite jedan od tri seta kartica za citanje misli vaših prijatelja i porodice. Svi dijelovi su izradeni od visokokvalitetnih materijala. U setu se nalazi uputstvo za korišcenje. Probudite vašu maštu i postanite mali psihijatri.

10,53 KM
Detaljnije

<<   <   1 2 3 4   >   >>