Royal Canin
145,00 KM
Royal Canin
52,50 KM
Royal Canin
35,00 KM
Royal Canin
15,00 KM
53,00 KM
153,00 KM
153,00 KM
Royal Canin

Potpuna specijalizirana hrana za pse, odrasle i starije pse pasmine bišon frize stariji od 10 mjeseci. Veličina pakovanja: 1,5 kg Royal Canin Breed Bichon Frise, nudi specijalnu formulu koja poticajno djeluje na zaštitu kože i time pridonosi poboljšanju zdravlja kože. Ova formula je obogaćena s EPA i DHA, vitaminom A i omega-3 masnim kiselinama i time se brine da krzno bude lijepo i podatno. U hrani je sadržano i boražino ulje koje potiče metabolizam i podupire održavanje idealne tjelesne težine u saradnji sa sastavom hrane prilagođenim posebnim potrebama ove pasmine. Poseban oblik kroketa pridonosi zdravlju zubi zahvaljujući dodatku kalcija i time sprečava stvaranje zubnog kamenca.

35,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuna specijalizirana hrana za odrasle i starije bulldoge, stariji od 12 mjeseci. Veličina pakovanja: 12 kg Breed Health Nutrition Briketi za pse Bulldog Adult, omogućava bolju pokretljivost zglobova i razvoj mišoćne mase, omogućena je optimalnim odnosom hondroitina,glukozamina, L-karnitina i EPA/ DHA masnih kiselina. Doprinosi zaštitnoj ulozi kože i prirodnoj ljepoti krzna. Poseban oblik, veličina i tekstura granule su prilagođeni vilici.

145,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuna specijalizirana hrana za odrasle i starije bulldoge, stariji od 12 mjeseci. Veličina pakovanja: 3 kg

52,50 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuna specijalizirana hrana za odrasle i starije čivave, starije od 8 mjeseci. S visoko kvalitetnim proteinima i posebno prilagođenom veličinom kroketa za optimalan unos hrane, prikladna za izbirljive pse. Protiv stvaranja zubnog kamenca štiti natrijev fosfat koji se vezuje s kalcijem u slini. Smanjuje količinu neprobavljene hrane čime smanjuje neugodan miris stolice. Veličina pakovanja: 1.500 g

35,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuna specijalizirana hrana za odrasle i starije čivave, starije od 8 mjeseci. Veličina pakovanja: 500 g Potpuna hrana za pse, posebno za štence pasmine čivava, do osam mjeseci starosti.

15,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuna specijalizirana hrana za odrasle i starije francuske buldoge, stariji od 12 mjeseci Veličina pakovanja: 3 kg Zahvaljujući, povećanom udjelu glukozamina i kondroitina osigurava se kvalitetna zaštita zglobova, Omega-3 masne kiseline imaju protuupalno svojstvo te takođe zaštitnu ulogu za tkivo hrskavice. Odgovarajuća granula specijalno je prilagođena oblikom i veličinom zubalu francuskog buldoga kako bi se olakšalo uzimanje hrane i stimulisalo žvakanje.

53,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuno specijalizirana hrana za odrasle i starije zlatne retrivere, starije od 15 mjeseci. Veličina pakovanja: 12 kg Specijalna formula koja zahvaljujući optimalnom sadržaju minerala, EPA i DHA, taurina i Lkarnitina doprinosi održavanju funkcije zdravog srca. Održava sjajno i lijepo krzno. Pomaže u održavanju idealne tjelesne težine. Poseban oblik, veličina i tekstura g

153,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuno specijalizirana hrana za odrasle i starije pasmine Jack russel terijer, starije od 10 mjeseci Veličina pakovanja: 3 kg Ova formula sadrži sve za rast potrebne hranjive tvari, dovoljne količine bjelančevine, udio minerala poput kalcija i fosfora u pravilnim omjerima te ima optimalnu kalorijsku vrijednost kako bi se zadovoljile potrebe za energijom tokom rasta. Granula je specijalno prilagođena veličinom, oblikom i teksturom upravo zubalu ovog psa. Zahvaljujući kompleksu vitamina i dodanom taurinu i luteinu osigurana je stimulacija razvoja imunološkog sastava psa.

56,00 KM
Detaljnije
Royal Canin

Potpuno specijalizirana hrana za odrasle i starije labrador retrivere, starije od 15 mjeseci. Veličina pakovanja: 12 kg Suha hrana za pse posebno formulisana kako bi odgovorila na prehrambene potrebe vašeg odraslog labrador retrivera, starijeg od 15 mjeseci. Ekskluzivne granule su posebno formulisane, te veličinom, oblikom i teksturom prilagođene su čeljusti labrador retrivera kako bi usporile unos hrane. Povećana je količina bjelančevina i smanjen udio masti kako bi vašem psu pomogla održati zdravu tjelesnu težinu.

153,00 KM
Detaljnije

<<   <   1 2 3 4   >   >>