Kategorije

Filteri


Sortiraj po cijeni: Cijena                   
  
Sortiraj po nazivu: Naziv                 
  
Cijena od: do:   

Artikli sa popustom:                 
 
Proizvođač:     
Boja:     
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 4-5, ćirilica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 4-5 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 4-5 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 4-5, latinica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 4-5 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 4-5 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 5-6, ćirilica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 5-6 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5-6 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 5-6, latinica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 5-6 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5-6 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova Abecedica Zavirite i prelistajte dio čarobnog svijeta Cvrčkove Abecedice grupe autora: Nihade Čolić, Žarka Aničića i Aide Jerlagić, kroz ovo interaktivno izdanje koje smo pripremili za Vas. Autori su na inovativan i kreativan način osmislili zanimljive zadatke i radionice za učenje slova i brzog usvajanja čitanja. Abecedica sadrži niz zadataka, rebusa, ukrštenica, sjeckalica, mozgalica... na čak 164 posebno osmišljene i djeci prilagođene interaktivne strane.

20,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova Azbučica Cvrčkova azbučica je posebno osmišljena i kreirana za naše predškolce i najmlađe školarce koji žele da na zanimljiv, jedinstven i kreativan način uče čitanje i pisanje i razvijaju motoriku ruke. Vježbanka nudi niz zanimljivih zadataka i radionica u kojoj će djeca, ali i roditelji uživati. Ova vježbanka nudi različite mozgalice, sjeckalice, slagalice, rebuse...koji utiču na svestrani razvoj konvergentnog i divergentnog mišljenja. „Cvrčkova azbučica“ je zanimljiva i starijim školarcima, pa čak i njihovim roditeljima koji iz nje uvijek mogu nešto novo da nauče. Vježbanka je napravljenja prema najsavremenijim pedagoškim standardima i po svom sadržaju i interaktivnosti ona je jedinstvena, savremena i djeci veoma zanimljiva. Uz „ Cvrčkovu azbučicu“ dijete će istovremeno da se zabavlja i uči, a njihovi roditelji će sigurno biti zadovoljni. Ukoliko želite da se vaše dijete na zanimljiv i jedinstven način upozna sa čitanjem i pisanjem, ova radna sveska je pravi izbor.

20,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova Matematičica , ćirilica U matematičici su zastupljeni različiti tipovi zadataka - rebusi, domine, mozgalice i tekstualni zadaci, tako da će se Vaši mališani u isto vrijeme zabavljati i učiti. Zadaci su podržani odgovarajućim primjerima, grafičkim i ilustrovanim prikazima, te funkcionalnim i jasnim ilustracijama. Težina zadataka prilagođena je uzrastu učenika i zasigurno može doprinijeti razvoju sposobnosti opažanja, logičkog, kritičkog, stvaralačkog i apstraktnog mišljenja. Autor izdanja: Žarko Aničić

20,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova radionica, 5-7 godina, latinica Cvrčkova radionica sadrži zadatke i vježbe iz tri najvažnija predmeta koja učimo u dobi 5-7 godina, uz dodatak zabavnih mozgalica i edukativne igre. Ovaj radni list je namijenjen djeci i njihovim učiteljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima 5-7 godina i potstiču razvoj percepcije, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

5,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova vježbalica za 1. i 2. razred (hrvatski, priroda, matematika, engleski) Cvrčkova vježbalica za 1. i 2. razred sadrži zadatke i vježbe iz tri najvažnija predmeta koja učimo u prva dva razreda osnovne škole uz dodatak zabavnih mozgalica i edukativnih igara. Neki mališani su više zaigrani pa im valja ponoviti gradivo kako bi što spremniji i bez zaostataka ušli u novu školsku godinu. Drugi su pak željni znanja i nedostaju im školske klupe. Njima će vježbalica poslužiti kako bi ostali u kontaktu s gradivom i zadovoljili svoju ljubav za učenjem. Bez obzira u koju skupinu spadaju vaši mališani, sigurni smo da će Cvrčkova vježbalica za 1. i 2. razred zadovoljiti njihove potrebe, jer sadrži pregršt zadataka i vježbi koje su za njih kreirali iskusni pedagozi i učitelji iz navedenih predmeta.

13,00 KM
Detaljnije

<<   <   1 2 3 4   >   >>