Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 4-5, ćirilica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 4-5 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 4-5 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 4-5, latinica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 4-5 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 4-5 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 5-6, ćirilica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 5-6 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5-6 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkov komplet za predškolski odgoj 5-6, latinica Cvrčkov komplet za predškolski odgoj sadrži Malu matematiku, Moju okolinu i edukativnu crtančicu za uzrast 5-6 godina. Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima, Cvrčak je kreirao ove vježbanke koji su namijenjene djeci i njihovim vaspitačima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5-6 godina i podstiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo

22,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova Abecedica Zavirite i prelistajte dio čarobnog svijeta Cvrčkove Abecedice grupe autora: Nihade Čolić, Žarka Aničića i Aide Jerlagić, kroz ovo interaktivno izdanje koje smo pripremili za Vas. Autori su na inovativan i kreativan način osmislili zanimljive zadatke i radionice za učenje slova i brzog usvajanja čitanja. Abecedica sadrži niz zadataka, rebusa, ukrštenica, sjeckalica, mozgalica... na čak 164 posebno osmišljene i djeci prilagođene interaktivne strane.

20,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova Azbučica Cvrčkova azbučica je posebno osmišljena i kreirana za naše predškolce i najmlađe školarce koji žele da na zanimljiv, jedinstven i kreativan način uče čitanje i pisanje i razvijaju motoriku ruke. Vježbanka nudi niz zanimljivih zadataka i radionica u kojoj će djeca, ali i roditelji uživati. Ova vježbanka nudi različite mozgalice, sjeckalice, slagalice, rebuse...koji utiču na svestrani razvoj konvergentnog i divergentnog mišljenja. „Cvrčkova azbučica“ je zanimljiva i starijim školarcima, pa čak i njihovim roditeljima koji iz nje uvijek mogu nešto novo da nauče. Vježbanka je napravljenja prema najsavremenijim pedagoškim standardima i po svom sadržaju i interaktivnosti ona je jedinstvena, savremena i djeci veoma zanimljiva. Uz „ Cvrčkovu azbučicu“ dijete će istovremeno da se zabavlja i uči, a njihovi roditelji će sigurno biti zadovoljni. Ukoliko želite da se vaše dijete na zanimljiv i jedinstven način upozna sa čitanjem i pisanjem, ova radna sveska je pravi izbor.

20,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova Matematičica , ćirilica U matematičici su zastupljeni različiti tipovi zadataka - rebusi, domine, mozgalice i tekstualni zadaci, tako da će se Vaši mališani u isto vrijeme zabavljati i učiti. Zadaci su podržani odgovarajućim primjerima, grafičkim i ilustrovanim prikazima, te funkcionalnim i jasnim ilustracijama. Težina zadataka prilagođena je uzrastu učenika i zasigurno može doprinijeti razvoju sposobnosti opažanja, logičkog, kritičkog, stvaralačkog i apstraktnog mišljenja. Autor izdanja: Žarko Aničić

20,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova vježbanka: Bosanski jezik 2-3 Čitanje i razumijevanje pročitanog, te gramatika i pravopis su osnova znanja, ne samo našeg jezika, već i ostalih predmeta s kojima će se đaci susretati tokom obrazovanja. Zato smo kreirali seriju vježbanki koje sadrže svo potrebno gradivo. Druga iz serije vježbanki sadrži zadatke i tekstove u kojima je sadržano potrebno znanje za drugi razred osnovne škole. Tim koji je kreirao vježbanku sastoji se od iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera koji su svojom stručnošću zajedno doprinjeli da imamo vježbanku koju vole đaci širom naše zemlje. Uz svaku vježbanku dolazi i igra.

12,00 KM
Detaljnije
Cvrčak d.o.o.

Cvrčkova vježbanka: Bosanski jezik 3-4 Čitanje i razumijevanje pročitanog, te gramatika i pravopis su osnova znanja, ne samo našeg jezika, već i ostalih predmeta s kojima će se đaci susretati tokom obrazovanja. Zato smo kreirali seriju vježbanki koje sadrže svo potrebno gradivo. Treća iz serije vježbanki sadrži zadatke i tekstove u kojima je sadržano potrebno znanje za treći razred osnovne škole. Tim koji je kreirao vježbanku sastoji se od iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera koji su svojom stručnošću zajedno doprinjeli da imamo vježbanku koju vole đaci širom naše zemlje. Uz svaku vježbanku dolazi i igra.

12,00 KM
Detaljnije

<<   <   1 2 3   >   >>